Fritid Österlen är en av vinnarna av 2022 års Svenska Campingpriset 2022 under SCR Svensk Campings Conference. Detta är ett pris som ges till framstående entreprenörer.

 
 
Fritid Österlen är en av vinnarna av 2022 års Svenska Campingpriset 2022

På SCR Svensk Campings årskonferens delades Svenska Campingpriset ut till framstående entreprenörer i flera olika kategorier. – De senaste åren har varit unika på många sätt. Camping, frilufts upplevelser och svenska resmål har blivit i fokus för allt fler turister och många av SCR:s medlemsföretag växer snabbt.

Peter Jansson, tillförordnad vd för SCR Svensk Camping, sa: ”Genom SCR Svensk Camping hoppas vi kunna få lite mer fokus till alla dessa entreprenörer.

Ola och Anna Ambuhm från Fritid Österlen fick priset Årets företagare. De driver Tobisviks Camping, Falsterbo Resort, Barsebäck Strand och Trelleborg Strand i Skåne under namnet Campinggruppen.

På bara några år har de fått familjeföretaget att gå från klarhet till klarhet. Detta går igenom fler campingplatser och utvecklar det till en resort med barnklubbar, tränings koncept och underhållning.

Campingar som ingår i Campinggruppen

Tobisviks Camping

Tobisviks Camping  är en 4-stjärnig anläggning i Simrishamn, Österlen, närmast havet. Den har cirka 300 campingplatser som rymmer husvagnar, husbilar, tält eller hyrstugor och husvagnar och är öppna året runt.

Falsterbo Resort

Falsterbo Resort är en 4-stjärnig camping i Falsterbonäset, bara några hundra meter från vita sandstränder och kristallklart vatten. Området lockar underbara havsbad, kitesurfing, cykling, vandring och fågelskådning. Campingen har 380 campingplatser som rymmer husvagnar, husbilar och tält samt aktiviteter för hela familjen.

Barsebäck Strand

Barsebäck Strand Beläget på bästa strandläge, närmaste grannar är havet och småbåtshamnen. Detta är en lugn, familjevänlig camping med 110 campingplatser, ställplatser och campingstugor. Det finns något för alla i familjen vid olika evenemang. I närheten finns golfbanor i världsklass och sydvästra Skånes största sammanhängande friluftsområde.

Trelleborg Strand

Trelleborg Strand är en trevlig trestjärnig camping i närheten av naturnära miljöer, perfekt för barnfamiljer som vill ha nära till allt. Det finns många aktiviteter att välja mellan som lekplats, minigolf, bryggbad, tennis, boule, padel, beachvolleyboll, cykling och kitesurfing. Campingen har 144 campingtomter, tältplatser, stugor och nyrenoverade servicehus.