Välkommen till Stråvalla Camping: Din Familjevänliga Tillflyktsort på Västkusten

Stråvalla Camping, belägen i det vackra landskapet mellan Varberg och Kungsbacka på Västkusten, erbjuder en unik campingupplevelse med personlig touch. Varje husvagnsplats kommer med bekvämligheten av eget badrum och dusch, vilket gör din vistelse både bekväm och privat.

Bekvämligheter och Aktiviteter för Alla Åldrar

På Stråvalla Camping finner du en mängd faciliteter och aktiviteter designade för att tillgodose hela familjens behov. Från det vindskyddade poolområdet till fotbollsplanen, lekplatsen, minigolfbanan och boulebanan – här finns något för alla. För de som föredrar saltvatten ligger havsbadet med sin inbjudande sandstrand bara en kort promenad bort, cirka 1500 meter från campingen.

Familjevänlig och Seniorvänlig Camping

Stråvalla Camping är en plats som välkomnar både familjer och seniorer, med ett starkt fokus på att upprätthålla hög standard på både hygienutrymmen och campingplatser. Målet är att erbjuda en trygg och trevlig miljö där alla kan känna sig hemma.

Husdjur som hundar och katter är också välkomna, med förbehållet att de hålls under uppsikt så att de inte stör andra gäster.

Upptäck Västkusten från Stråvalla

Med ett läge som erbjuder enkel tillgång till både lokala tjänster och större städer, är Stråvalla Camping en perfekt bas för att utforska Västkusten. Affärer och service ligger endast 2,5 km bort, medan Göteborg kan nås på 30 minuter med bil. För shoppingentusiaster ligger Ullared 45 minuter bort. Dessutom finns kollektivtrafik inom bekvämt gångavstånd, med bra förbindelser till Göteborg.

Stråvalla Camping bjuder in dig till en semester där lugn och ro möter äventyr och gemenskap. Upplev den genuina Västkusten från en campingplats som sätter ditt välbefinnande i första rummet.

Hitta hit

 

Från E6, E20 (motorväg) tag avfart nr 57 och sväng höger mot Frillesås.

Kärra 40, 439 65 Stråvalla
0340 -657373
info@stravallacamping.se
Webbplats

Information

Pris från: 150 SEK
Antal husbilsplatser: 8 st
Antal med elektricitet: 8 st
Säsong: Juni – September

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Restaurang
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Latrintömning

Pool

Stråvalla camping strand