Upptäck Havsnära Frid på Barsebäckstrand Camping

Barsebäckstrand Camping erbjuder en unik upplevelse där havet möter himlen, perfekt för alla som söker lugn och ro vid Öresunds glittrande vatten. Med sin lilla och fridfulla atmosfär är det den idealiska platsen för solnedgångsbeundrare och badälskare.

Boende med Utsikt Över Havet

Campingplatsen ligger direkt vid Öresund, vilket ger besökarna möjlighet att vakna upp till ljudet av vågor och en oslagbar utsikt över havet. Alla platser på campingområdet erbjuder en härlig havsutsikt, med enkel tillgång till den vita, långgrunda sandstranden och möjlighet till uppfriskande dopp från badbryggan.

För att göra din vistelse så bekväm som möjligt, finns det två servicebyggnader på området. Det äldre servicehuset inkluderar faciliteter som kök, dusch och toaletter, medan det nyare servicehuset, en paviljong, erbjuder moderna toaletter och separata duschrum.

Boendealternativ för Alla

Barsebäckstrands Camping har ett brett utbud av boendealternativ för att passa alla behov och önskemål. Gäster kan välja mellan campingtomter med eller utan el, ställplatser med el, tältplatser samt stugor och vandrarhemsrum – där husdjur är välkomna i två av stugorna.

Aktiviteter och Sevärdheter i Närheten

För de äventyrslystna finns det gott om aktiviteter och sevärdheter i närheten av campingplatsen. Barsebäcks Golf & Country Club erbjuder golfentusiaster en förstklassig upplevelse. Dessutom bjuder områdets rika historia på intressanta utflyktsmål, såsom fornlämningar från vikingatiden och Vikingatidsmuseet Vikingatider i Löddeköpinge.

Välkommen till Barsebäckstrand Camping, där havets närhet och den lugna atmosfären skapar den perfekta miljön för en avkopplande semester.

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade

✅ Kreditkort accepteras

✅ Café

✅ Ledarledda barnaktiviteter

 

✅ Frukostservering

✅ Lekplats

✅ Hundar välkomna

✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Kiosk

✅ Servicebutik

✅ Konferensmöjligheter

✅ Strand och bad

Boende

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Stuga

✅ Tält

✅ Antal tomter 90

✅ Antal stugor 10

✅ Säsongstomter 20

Barsebäckstrand camping karta