Kungsbygget ligger vackert på Hallandsås med härliga skogsområden och en fantastisk utsikt över Halland. Här erbjuds aktiva upplevelser med sommarrodel, zipline, höghöjdsbana, klättertorn, cykling och bungy rocket.

Prova på cykling

Vi erbjuder en unik möjlighet att prova på mountainbike. 3 timmars ridning ingår om du köper vårt evenemangs pass. Börja några varv från de två pump tracks i direkt anslutning till biljett kiosken, bege dig sedan till det tvådelade flow-spåret, det nedre varvet är 1 km långt och erbjuder fantastiska backar med stora svängar vid det gamla skidområdet. Går man hela vägen till toppen blir rundan 2,5km och bjuder på en lite större utmaning i form av hopp, knölar, och mjölksyra. Vi har hardtail cyklar i alla storlekar från Trek och Giant, från de minsta skotrarna till de största. Inkluderar hjälm. Våra ”testcyklar” är inte för enduro leder. Ta med din egen hel dämpade cykel och åk här.

Cykla Enduro

Om du har en egen cykel och vill åka på alla våra stigar kan du enkelt köpa ett spårkort på hemsidan eller swoosh på plats. Du kan göra detta hela året, hela dagen. Det ger en större utmaning att komma åt hela cykelparken. På våra endurospår hittar du allt från flödande svängar i härliga eklundar till intrikata stenlådor med fantastisk utsikt (om du vågar kolla). anteckningar! Under vissa perioder på vintern är den stängd för avfrostning och underhåll. Följ Kungsberget på deras Facebook sidan

 

Ledpass

Ett ledpass kostar 100 kr per dag. Barn 8-12 år kostar 75 kr. Barn under 8 år cyklar gratis med betalande vuxen.

Boka ditt ledpass nedan eller swisha till 123 377 16 56 (Vid swish, ange vilken dag ni önskar att cykla som meddelande).