Gullbrannagården: Familjecamping med Nära till Havet Söder om Halmstad

Gullbrannagården, en idyllisk familjecamping belägen endast 10 km söder om Halmstad, välkomnar dig till en avkopplande semester nära havet. Med sin barnvänliga sandstrand och servicehus av hög standard, är detta den perfekta platsen för familjer som söker sol, bad och kvalitetstid tillsammans.

Bekvämligheter och Boende för Alla

Campingen erbjuder 320 platser för husvagn, husbil och tält, samt 27 välutrustade stugor och lägenheter, vilket garanterar att det finns boendealternativ som passar alla behov och önskemål. Med tillgång till servicebutik, restaurang, konferenslokal och till och med en kyrka, säkerställer Gullbrannagården att din vistelse blir så bekväm som möjligt.

Aktiviteter för Hela Familjen

Under högsäsongen är Gullbrannagården en levande plats där dagarna fylls med barn- och familjeaktiviteter. Engagera familjen i allt från tipsrundor och hinderbanor till volleyboll och sandslottsbygge. För den som söker lugn och ro erbjuder Sommarkyrkan andakter, gudstjänster och konserter med både kända och okända artister, vilket ger en unik kulturell dimension till din semester.

Välkommen till Gullbrannagården – en plats där havets närhet och en mängd aktiviteter skapar den perfekta ramen för en oförglömlig familjesemester på Västkusten.

Hitta hit

 

Ta avfart 43 på E20 vid Halmstad och kör söderut längs väg 15 Gullbrannagården ligger ca 12 km söder om Halmtad och från väg 15 är det skyltat till Gullbrannagården.

Gullbrannagården 305 96 Eldsberga
035–241 21 00
info@gullbrannagarden.se
Webbplats

Information

Pris från: 290 SEK
Antal husbilsplatser: 10 st
Antal med elektricitet: 10 st
Säsong: Året om

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Restaurang
Grillplats för gäster
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Badmöjligheter
Latrintömning