Välkommen till Mellbystrands Camping: En Familjevänlig Juvel på Västkusten

Mellbystrands Camping, en idyllisk plats belägen i södra Halland, erbjuder en perfekt mix av sol, sand och äventyr längs med en av Västkustens längsta sandstränder. Ägd av kusinerna Fredrik och Lennart sedan sommaren 2020, har denna campinganläggning blivit en favoritdestination för familjer som söker en oförglömlig semester.

Upptäck Vår Mysiga Familjecamping

Med 244 campingplatser och 21 stugor ligger Mellbystrands Camping precis vid en 14 km lång ljus sandstrand, omgärdad av höga sanddynor och bara 150 meter från havet. Anläggningen är utrustad med moderna bekvämligheter, inklusive afterbeach, en nyligen renoverad butik under Handlar’n-konceptet, en kiosk, restaurang och pizzeria, samt en Glasseria som erbjuder lokalt producerad Italiensk hantverksglass.

Njut av Aktiviteter och Äventyr

Mellbystrand har en aktivitetskalender späckad med upplevelser för hela familjen: från trubaduraftnar på stranden och brandövningar med ungdomsbrandkåren till helikopterflygningar och dans kring midsommarstången. Här finns även gott om möjligheter för golf, minigolf, tennis, laxfiske i Lagan och vandring i det närliggande naturreservatet. Dessutom ligger äventyrsparken och flera motionsslingor och cykelleder inom räckhåll.

Utflykter i Närheten

Mellbystrands strategiska läge gör det enkelt att planera dagsturer till Danmark eller Liseberg, vilket ger extra krydda till din semesterupplevelse.

Välkommen till Mellbystrands Camping, där varje besökare blir en del av familjen och varje dag bjuder på nya äventyr. Oavsett om du söker avkoppling vid havet, kulinariska upplevelser eller spännande aktiviteter, är Mellbystrand platsen för dig.

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade

✅ Lekplats

✅ Café

✅ Restaurang

✅ Hundar välkomna

✅ Servicebutik

✅ Kiosk

✅ Skötrum för spädbar

✅ Kreditkort accepteras

✅ Strand och bad

✅ Ledarledda barnaktiviteter

✅ Wifi / Trådlöst internet

Boende

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Stuga

✅ Tält

✅ Antal tomter 236

✅ Antal stugor 21

✅ Säsongstomter 50

Mellbystrands Camping karta