Falsterbo Camping & Resort: En Idyll vid Havet

Falsterbo Camping & Resort, beläget vid Sveriges sydvästligaste spets på Falsterbonäset, erbjuder en unik semesterupplevelse med havet som närmaste granne. Med ett gästbetyg på 7.7 baserat på 175 recensioner, står det klart att detta är en destination som uppskattas för sin skönhet, aktiviteter och faciliteter.

Natur och Avkoppling vid Vattenkanten

Resorten är en fristad för alla som söker en kombination av avkoppling och äventyr i en naturskön miljö. Belägen bara några hundra meter från den vita sandstranden och det kristallklara vattnet, erbjuder Falsterbo campingmöjligheter för husbil, husvagn, tält och stuga. Gästerna kan njuta av världsklass naturreservatet Ljungen och den långgrunda stranden som tillsammans skapar en perfekt miljö för havsbad, SUP, kitesurfing, vandring längs Skåneleden och cykling längs Sydkustleden.

Familjevänliga Aktiviteter för Alla Åldrar

Falsterbo Camping & Resort lyser upp högsäsongen med en barnklubb som erbjuder en uppsjö av aktiviteter, från sandslottstävlingar och minidisco till ansiktsmålning och skattjakter. En lekplats med studsmatta, klätterställning och minigolf bjuder in till lek och äventyr. För de vuxna finns träningspass, kvällsshower och musikquiz för en aktiv och underhållande vistelse.

Kulinariska Upplevelser och Glass i Solen

Campingen stoltserar med en bistro med nybyggd glasveranda där gäster kan avnjuta matiga sallader, pizza, hamburgare och korv. För den som föredrar en picknick på stranden finns take away-alternativ. Glasserian med ett brett utbud från GB Glass är det perfekta stoppet för en svalkande paus.

Välkommen till Falsterbo Camping & Resort, där havets närhet och omfattande utbud av aktiviteter och boendealternativ skapar den perfekta ramen för en oförglömlig semester för hela familjen.

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade

✅ Ledarledda barnaktiviteter

✅ Café

✅ Lekplats

✅ Frukostservering

✅ Restaurang

✅ Hundar välkomna

✅ Servicebutik

✅ Kiosk

✅ Skötrum för spädbarn

✅ Konferensmöjligheter

✅ Strand och bad

✅ Kreditkort accepteras

✅ Wifi / Trådlöst internet

Boende

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Stuga

✅ Tält

✅ Antal tomter 380

✅ Antal stugor 15

✅ Säsongstomter 80

Falsterbo resort camping karta