Upptäck Vilshärads Camping: Ett Paradis för Naturälskare och Äventyrare

Vilshärads Camping, belägen strax norr om Halmstad, utgör en perfekt destination för den som söker avkoppling och äventyr i harmoni med naturen. Med ett imponerande betyg på 9.1 baserat på 32 recensioner, står det klart att gästerna uppskattar det lugn och den skönhet som området erbjuder.

Omfamnad av Storslagen Natur

Omgiven av ett stort naturreservat, erbjuder Vilshärad en unik kombination av stillhet och naturskönhet. Här finns vandringsleder som slingrar sig genom varierande landskap, från krokiga träd till Skandinaviens högsta sandkulle. Inom promenadavstånd öppnar sig havet med sin barnvänliga sandstrand och särskilda områden för badsugna hundar, vilket gör platsen till ett sant paradis för alla besökare.

Faciliteter och Aktiviteter för Alla

Med 147 campingtomter tillgängliga för husvagnar, husbilar och tält, är Vilshärads Camping utrustad för att välkomna gäster med olika önskemål och behov. Campingplatsen är inte bara en plats för avkoppling utan också för aktiviteter och lek. Gäster kan njuta av minigolf, boule, utomhusschack och två lekplatser. Dessutom erbjuder campinganläggningen cykeluthyrning, inklusive SUP-brädor och tandemcyklar, samt ett glasscafé och en butik.

Närhet till Lokala Attraktioner

Vilshärad ligger i hjärtat av en region rik på kulturella och rekreativa aktiviteter. Gäster kan utforska närliggande gårdsbutiker, en glashytta, en klädlada, samt prova på fotbollsgolf eller besöka en laxbutik. För den som söker nöjen utanför campingområdet finns Tylösand med dess nattklubbar och restauranger endast 7 km bort, medan Halmstad erbjuder shopping och uteserveringar inom 10 km. Äventyrsland, museer, ett slott och äventyrsbad är bara några av de attraktioner som väntar på att utforskas.

En Inbjudan till Äventyr

Vilshärads Camping är den ultimata utgångspunkten för både avkoppling och äventyr. Oavsett om du planerar en shoppingtur till Gekås i Ullared eller en dagstur till Danmark, är campingplatsen en perfekt bas. Välkommen till Vilshärads Camping – där varje dag erbjuder nya möjligheter att upptäcka och njuta.

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade

✅ Lekplats

✅ Café

✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Frukostservering

✅ Servicebutik

✅ Hundar välkomna

✅ Skötrum för spädbarn

 

✅ Strand och bad

✅ Kreditkort accepteras

✅ Wifi / Trådlöst internet

✅ Kiosk

Boende

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Tält

✅ Antal tomter 147

✅ Antal stugor 0

✅ Säsongstomter 65

Vilshärads camping karta