Rödlix Vandrarhem & Camping: Din Naturnära Tillflyktsort i Halland

Välkommen till Rödlix Vandrarhem & Camping, där den lantliga charmen möter modern komfort. Beläget bara 9 km söder om Varberg, nära det glittrande havet längs den pittoreska gamla E6:an, erbjuder vårt boende en perfekt bas för alla som söker en avkopplande vistelse i närheten av natur, bad, shopping och golf.

Boende för Alla Smaker

Oavsett om du föredrar att bo i vandrarhem, stuga, på campingplats eller ställplats, har Rödlix något att erbjuda:

  • Vandrarhem: Öppet mars till oktober, med möjlighet att boka även under övriga månader genom att ringa för information.
  • Camping: Tillgänglig från 1 april till 10 oktober, för en traditionell campingupplevelse.

Upplev Hallands Charm

Rödlix Vandrarhem & Camping är den perfekta destinationen för dig som uppskattar både lugnet på landsbygden och närheten till aktiviteter som utmärkta badplatser, shoppingmöjligheter, golfbanor och fågelskådningsområden.

Smått och Gott i Vår Lilla Kiosk

Glöm inte att besöka vår lilla kiosk där du kan köpa allt från en morgonfralla och pizza till en enkel kopp kaffe och glass. Det är de små sakerna som gör din vistelse hos oss extra minnesvärd.

Beläget på en ombyggd bondgård har Rödlix Vandrarhem & Camping lyckats bevara mycket av den ursprungliga, lantliga miljön, vilket skapar en unik atmosfär för din vistelse. Välj Rödlix för en genuin upplevelse mitt i Hallands natursköna landskap.

Hitta hit

 

9 km söder om Varberg utefter kusten

Galtabäck 17
0340-41840
info@rodlixvandrarhem.se
Webbplats

Information

Pris från: 330 SEK
Antal ställplatser: Info saknas
Antal med elektricitet: Info saknas
Säsong: April-oktober

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Dricksvatten
Latrintömning