Välkommen till First Camp Kärradal – Varberg: Din Flexibla Campingupplevelse

First Camp Kärradal – Varberg välkomnar dig till en avkopplande campingupplevelse där du har full frihet att skräddarsy din vistelse. Beläget i den vackra kuststaden Varberg, erbjuder vår camping boende för husvagnar, husbilar och tält, komplett med all den service och bekvämlighet du kan önska dig.

Boende med Flexibilitet och Bekvämlighet

På First Camp Kärradal – Varberg strävar vi efter att göra din campingsemester så anpassningsbar och bekväm som möjligt. Med två servicehus på området säkerställer vi att du alltid har nära till faciliteter som dusch, toalett och kök. Incheckning för våra gäster sker kl. 13.00, medan utcheckning är senast kl. 12.00, för att ge dig en smidig och problemfri upplevelse från början till slut.

Välj Din Perfekta Campingtomt

För att ytterligare anpassa din vistelse erbjuder vi möjligheten att välja en specifik campingtomt från vår karta vid bokning. Oavsett om du föredrar att vara nära servicehusen, receptionen, eller i ett lugnare hörn av campingen, har du friheten att välja den plats som bäst motsvarar dina önskemål och behov. Det är campingsemester på dina villkor!

Upptäck skönheten i Varberg och njut av en oförglömlig vistelse på First Camp Kärradal – Varberg, där frihet och flexibilitet står i centrum. Boka din plats idag och förbered dig på en campingupplevelse som du kommer att minnas.

Hitta hit

Nisebäcksvägen 1 43295 Varberg
0340-622377
karradal@firstcamp.se

Information

Pris från: Se aktuellt pris på hemsidan
Antal husbilsplatser: 12 st
Antal med elektricitet: 12 st
Säsong: 5/4 – 29/9

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Restaurang
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Badmöjligheter
Latrintömning