Upplev Äkta Westernstämning på EddyLou Ranch i Asige

Välkommen till EddyLou Ranch – en unik ranch i hjärtat av Asiges vackra landskap, där äkta westernstil möter svenskt lantliv. Oavsett om du är ute efter en mysig stugvistelse, en praktisk övernattning i husbilen, eller en inspirerande mötesplats där människor och hästar kan mötas, erbjuder EddyLou Ranch den perfekta miljön.

Boende och Faciliteter

EddyLou Ranch erbjuder nio ställplatser med el för husbilar, där gäster även har möjlighet att fylla på vatten och tömma avloppsvatten. Även om toalett och dusch saknas, kompenseras detta med ranchens naturnära charm och bekvämligheter som gör din vistelse minnesvärd.

Aktiviteter för Alla

Oavsett din erfarenhet i sadeln, har EddyLou Ranch något att erbjuda. Upplev spännande ridturer i den omgivande naturen, eller skräddarsy ett program som passar just dig eller din grupp. Förutom ridning erbjuds fiske från båt och utflykter i den pittoreska omgivningen.

Unna Dig en Cowboy Spa-upplevelse

För en unik avkopplingsstund, boka vår ”Cowboy Spa area”. Här kan du och dina vänner njuta av en avslappnande stund i jazzucin, omgiven av ranchens autentiska westernmiljö och med vacker utsikt över landskapet.

EddyLou Ranch är mer än bara en plats för övernattning – det är en destination där äventyr och avkoppling går hand i hand. Upptäck den lugna atmosfären, de mångsidiga aktiviteterna och den genuina ranchkänslan som bara EddyLou Ranch i Asige kan erbjuda.

Hitta hit

Särestad Furulund 105, 311 67 Slöinge
0705-798646
contact@eddylouranch.com
Webbplats

Information

Pris från: 200 SEK
Antal ställplatser: 9 st
Antal med elektricitet: 9 st
Säsong: Året om

Faciliteter

El
Grillplats för gäster
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Latrintömning