Upptäck Åkulla Outdoor Resort: En Familjedriven Oas i Hjärtat av Åkulla Bokskogar

Välkommen till Åkulla Outdoor Resort, en unik destination för naturälskare, belägen mitt i Åkulla Bokskogars lugnande grönska med en betagande utsikt över Yasjön. Bara en kort resa från städerna Borås, Göteborg, Halmstad, Varberg och Ullared, är resorten en perfekt utgångspunkt för äventyr i den svenska naturen.

Familjär Atmosfär och Passion för Natur

Drivna av en gemensam passion för hälsa, sport och natur, driver vår familj i tre generationer Åkulla Outdoor Resort med målet att erbjuda en välkomnande mötesplats för alla som vill utforska livet utomhus. Vår ambition är att skapa en plats där det är enkelt och njutbart att bo, äta och uppleva den omgivande naturen i all sin prakt.

Åkulla Outdoor Resort är mer än bara en plats att övernatta – det är en plats där äventyr, avkoppling och gemenskap möts. Vare sig du söker en aktiv helg fylld med sport och utmaningar, eller en lugn reträtt omgiven av naturskönhet, erbjuder vår resort en mångfald av upplevelser för alla åldrar och intressen.

Välkommen till vårt lilla paradis i Åkulla Bokskogar, där varje besök är en chans att återupptäcka naturens lugn och skönhet.

Hitta hit

 

25 km öster om Varberg vid väg 153

Åkulla Outdoor Resort 432 97 Rolfstorp
0340-835 00
info@akullaresort.se
Webbplats

Information

Pris från: 250 SEK
Antal ställplatser: 30 st
Antal med elektricitet: 30 st
Säsong: Året om

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Grillplats för gäster
Latrintömning