Utforska Getterön Marinas Ställplats: Ett Paradis för Husbilsägare

Välkommen till Getterön Marinas ställplats, en exklusiv plats för husbilsägare som erbjuder en oförglömlig utsikt över vattnet och Varbergs fästning. Här kan du njuta av en unik kombination av natur, kultur och hög servicenivå.

Bekvämligheter och Service på Topnivå

Varje plats på Getterön Marinas ställplats är utrustad med tillgång till vatten, el och nattbelysning, samt gratis trådlöst Wi-Fi för en bekväm vistelse. Med sin placering i närheten av småbåtshamnen och intill vattenbrynet, erbjuder ställplatsen en perfekt utgångspunkt för en mängd aktiviteter från grillning till lekar.

Natur och Nöjen Inom Räckhåll

Intill ställplatsen hittar du underbara badplatser samt västkustens framstående fågelreservat endast 1 500 meter bort. Sommartid ger Getteröbåtarna enkel tillgång till Varbergs hamn och stadens attraktioner, inklusive det historiska kallbadhuset och Varbergs fästning.

Exceptionell Servicestandard

Getterön Marina ställplats är utrustad med ett servicehus som inkluderar duschar, toaletter, kök och tvättmöjligheter. För din bekvämlighet finns även en tömningsplats för spillvattentankar och en miljövänlig avfallshantering. Ställplatsen är säker, med en inhägnad uppläggning och nattlig bevakning från både hamnens medlemmar och en professionell bevakningsfirma.

Ett Hållbart Val

Med sin Blå Flagg-certifiering visar Getterön Marina ett starkt engagemang för miljön och hållbar turism. Detta gör ställplatsen till ett utmärkt val för den medvetna resenären.

Upptäck Getterön Marinas ställplats för en upplevelse som förenar komfort med äventyr, allt under Varbergs vackra himmel.

Hitta hit

 

C:a 5 km söderut från Varberg

Änggärdesvägen 1
0340-84980
info@getteronmarina.se
Webbplats

Information

Pris från: 210 SEK
Antal ställplatser: 21 st
Antal med elektricitet: 21 st
Säsong: Året runt

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Grillplats för gäster
Tillgång till Wifi