Upptäck Norrvikens Camping: Ett Naturskönt Paradis vid Havet

Lugn och Skönhet vid Havskanten: Bara 4 kilometer väster om Båstad finner du Norrvikens Camping, ett fridfullt tillhåll som ligger perfekt placerat vid havet. Med endast 50 meter till en unik stenstrand, formad och slipad av havets krafter, erbjuder denna plats en unik upplevelse för besökare som söker lugn intill vågornas brus. För de som föredrar sandstränder finns det flera alternativ en kort bilresa bort.

Oändliga Möjligheter för Aktiviteter:

Båstad och dess omgivningar bjuder på ett rikt utbud av evenemang och aktiviteter. Upplev allt från prestigefyllda Swedish Open i tennis till familjevänliga evenemang som Diggiloo och lokala hantverksmässor. För de som föredrar att lämna bilen, finns en pittoresk gång- och cykelväg längs havet direkt till Båstad.

Golfälskarens Drömdestination:

Bjärehalvön är ett eldorado för golfentusiaster med ett brett utbud av banor att välja mellan. Oavsett din skicklighetsnivå finns det alltid en bana som passar perfekt för en dag på greenen.

Vandring längs Skåneleden:

För naturälskare erbjuder området tillgång till Skåneleden, där man kan njuta av vackra vyer och den skånska naturen under avkopplande vandringar.

Närhet till Norrvikens Trädgårdar:

Med sitt läge granne med Norrvikens Trädgårdar, är campingen bara en kort promenad från en av Sveriges mest storslagna parker, där besökare kan uppleva naturens skönhet och inspirerande trädgårdskonst.

En Del av Caravan Club of Sweden:

Norrvikens Camping är stolt medlem av Caravan Club of Sweden och ansluten till Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation (SCR) samt Visita, vilket garanterar hög kvalitet och service för alla gäster.

Välkommen till Norrvikens Camping – en plats där havets närhet, kulturella evenemang och naturens underverk samlas för att skapa oförglömliga semesterminnen för hela familjen.

Hitta hit

 

Mitt i mellan Båstad och den pittoreska fiskehamnen Kattvik

Kattviksvägen 347, 269 91 Båstad
0431-369170
norrviken@caravanclub.se
Webbplats

Information

Pris från: 320 SEK
Antal husbilsplatser: 13 st
Antal med elektricitet: 13 st
Säsong: 28 mars – 4 oktober

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Grillplats för gäster
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Latrintömning