Välkommen till Getteröns Camping: Din Natursköna Tillflyktsort Nära Varberg

Getteröns Camping erbjuder en unik semesterupplevelse, vackert belägen på en halvö bara några kilometer från Varberg. Denna pittoreska campingplats är den perfekta destinationen för alla som söker lugn och ro, med smidig tillgänglighet via bil, båt, cykel eller till fots.

Upptäck Getteröns Natursköna Charm

När du närmar dig Getteröns Camping, följer du en slingrande väg förbi naturreservat, småbåtshamnar och flygfält, vilket leder dig direkt in i det lilla samhället omgivet av fridfull natur. Campingen är strategiskt placerad för att maximera din upplevelse av den vackra omgivningen, med havet på ena sidan och lugnet av naturen på den andra.

De fem ljuvliga vikarna längs skäret gör även resan till campingen till en njutning i sig. Det är här, när du ser Getterön-vägskylten, som en känsla av total avkoppling börjar sprida sig. Denna känsla av frid och ro är kärnan i vad Getteröns Camping har att erbjuda.

Getteröns Camping är mer än bara en plats att övernatta; det är en möjlighet att uppleva naturens stillhet och skönhet, allt medan du har nära till Varbergs rika kultur och stadsliv. Oavsett om du anländer med båt för en maritim upplevelse, cyklar längs de natursköna vägarna, eller tar en avkopplande promenad, är Getteröns Camping din port till en oförglömlig semester.

Varmt välkommen till Getteröns Camping, där varje besök är en chans att återupptäcka lugnet och skönheten i Sveriges naturlandskap, allt inom räckhåll från Varbergs pulserande stadsliv.

Information

Pris från: 395 SEK
Antal husbilsplatser: 23 st
Antal med elektricitet: 23 st
Säsong: april-september

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Restaurang
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Badmöjligheter
Latrintömning

Getteröns camping karta