Här kan du stanna länge

Precis vid havet och bara en kort promenad från Varbergs centrum är Destination Apelviken den perfekta campingen för dig som vill njuta av strand- och badlivet och ha nära till action och puls. Finns även som utgångspunkt för dagsutflykter, Gekås och Ullared ligger en halvtimme bort och Liseberg och allt annat Göteborg har att erbjuda kan nås inom en timme. Vill du äta räkor på Smögen bryggan eller se solnedgången över Käringön hinner du göra det på dagen och komma tillbaka på natten!

Det finns mycket att göra – om du så vill 

Det finns mycket att göra - om du så vill

Här behöver du inte ha mer lugna stunder än du vill, med två restauranger, en välsorterad matbutik och en uppsjö av aktiviteter finns det alltid något att göra. Plus, en gratis stor uppvärmd pool för gäster! Lägg till vattengympa, träningspass, en ishall med innebandy, liveunderhållning, vindsurfinglektioner, barn efter stranden, poolfester och en mängd andra aktiviteter och aktiviteter.

En del av en lång tradition

När du kommer till Destination Apelviken kommer du att vara en del av en lång tradition. Bad och friluftsliv har etablerats här sedan längre. Idag har Varberg och Apelviken länge varit ett etablerat resmål – året runt. 

Välkommen!

Faciliteter

✅ Frukostservering

✅ Pool

✅ Hundar välkomna

✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Kabel-TV/Satellit-TV

✅ Servicebutik

✅ Konferensmöjligheter

✅ Skötrum för spädbarn

 

✅ Strand och bad

✅ Ledarledda barnaktiviteter

✅ Wifi / Trådlöst internet

✅ Kreditkort accepteras

Boende

✅ Bed & Breakfast

✅ Hotellrum

✅ Husbil

✅Husvagn

✅ Lägenhet

✅ Stuga

✅ Tält

✅ Vandrarhem

✅ Antal tomter 450

✅ Antal stugor 82

✅ Säsongstomter 110

Apelvikens camping