Varmt Välkommen till Halmstads Segelsällskap för Husbilsgäster

Upplev Hamnlivet utan Förbokning: På Halmstads Segelsällskap erbjuder vi 30 bekväma uppställningsplatser för husbilar direkt inom det pittoreska hamnområdet. Förboka behövs inte, vilket ger dig flexibilitet att komma och gå som du önskar.

Faciliteter för Din Bekvämlighet: Varje uppställningsplats har tillgång till både färskvatten och el, vilket säkerställer att din vistelse blir så bekväm som möjligt. Notera att under vintern är antalet platser begränsade, men vi strävar alltid efter att tillgodose våra gästers behov.

Enkel och Tydlig Betalningsprocess: För en smidig upplevelse är gästavgiften för husbilar satt till 270 kr per dygn, vilket inkluderar el. Avgiften betalas enkelt vid vår betalautomat placerad utanför klubbhuset. Sätt din biljett på en synlig plats i husbilen för enkel kontroll.

Ny Dygnsavgift: Kom ihåg att en ny dygnsavgift ska erläggas senast kl. 13.00 varje dag för att säkerställa kontinuitet i din vistelse.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår hamn, där du får njuta av havets bris och segelsällskapets gästvänlighet. Oavsett om du är här för att utforska Halmstad eller bara söker en lugn plats att parkera för natten, är du alltid välkommen hos oss på Halmstads Segelsällskap.

Hitta hit

Ca 1 km från Halmstads centrum

Småbåtsgatan 3
035-217653
info@hss1910.se
Webbplats

Information

Pris från: 270 SEK
Antal ställplatser: 30 st
Antal med elektricitet: 30 st
Säsong: Året om

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Grillplats för gäster
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Latrintömning