BK Najaden: Perfekt Ställplats för Husvagnar vid Nissan

BK Najaden erbjuder en idyllisk ställplats för husbilar längs Nissan, vid Kajskjulet. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över floden och båtlivet, med kvällssolen som lyser upp din vistelse. Från din plats har du första parkett till det livliga båtlivet som utspelar sig framför dig.

Allt Inom Gångavstånd

Med bara några minuters promenad befinner du dig mitt i centrum där ett brett utbud av affärer och restauranger väntar. Dessutom är det gångavstånd till både buss- och tågstationen, vilket gör det lätt att utforska mer av omgivningarna utan att behöva flytta på husbilen.

Utmärkta Faciliteter för En Bekväm Vistelse

Vid klubbhuset finns ett flertal faciliteter som gör din vistelse både bekväm och praktisk. Toaletter, duschar, tvättmaskin och torktumlare är tillgängliga för alla gäster. Även om tömning av kassett-toa och gråvatten inte finns vid klubbhuset, erbjuds detta på en annan plats enligt hemsidan. Dessutom finns sopsortering vid miljöstationen för en hållbar vistelse.

Klubbhuset erbjuder också ett gemensamt utrymme med ett komplett kök och en trevlig uteplats med tillgång till grill och mer. Det är den perfekta platsen för att umgås och njuta av god mat i gott sällskap.

BK Najaden är den idealiska platsen för dig som söker en avkopplande vistelse med närhet till stadens bekvämligheter och natursköna omgivningar.

Hitta hit

 

Utmed Nissan i centrala Halmstad

Strandgatan 3
070 205 71 27
info@bknajaden.se
Webbplats

Information

Pris från: 260 SEK
Antal ställplatser: 12 st
Antal med elektricitet: 12 st
Säsong:

Faciliteter

El
Toaletter
Golfbana
Tillgång till dusch
Restaurang
Grillplats för gäster
Dricksvatten
Latrintömning