Upptäck Bua Hamns Ställplatser: En Pärla för Husvilsälskare

Bua Hamn, belägen i hjärtat av det genuina fiskeläget Bua, erbjuder en unik upplevelse för husbilsentusiaster. Med sin natursköna omgivning, vackra promenadslingor och tillgång till både klipp- och sandstränder, är detta en idealisk destination för alla som söker en avkopplande vistelse vid havet.

Natur och Fritid vid Bua Hamn

För de naturintresserade erbjuder Bua fiskeläge inte bara vackra vyer utan även rika möjligheter att utforska det lokala fågellivet längs stränderna. Matälskare och fikasugna kan njuta av lokala delikatesser i områdets restauranger och bodar, där utbudet sträcker sig från färsk glass till mindre rätter.

Bekvämligheter för Husvilsägare

Bua Hamn ställer upp med välorganiserade faciliteter för husbilsägare:

  • Parkering på asfalt med tydligt markerade ställplatser intill den pittoreska hamnen.
  • Tillgång till el och faciliteter för tömning av latrin/gråvatten samt vattenpåfyllning ingår, vilket gör vistelsen bekväm och bekymmersfri.
  • Med 39 ställplatser utrustade med el året runt och ytterligare platser tillgängliga under sommarsäsongen, finns det gott om utrymme för alla besökare.
  • Badplatser ligger inom bekvämt gångavstånd, vilket bjuder in till soliga dagar vid vattnet.

Allt Du Behöver Inom Räckhåll

För en komplett semesterupplevelse ligger ett köpcenter med bekvämligheter som bankomat, livsmedelsaffär, apotek och pizzeria bara en kort promenad bort från ställplatserna. Därmed har du allt du behöver för en bekymmersfri vistelse i Bua Hamn.

Bua Hamns ställplatser erbjuder en perfekt kombination av naturupplevelser och moderna bekvämligheter. Oavsett om du är här för att njuta av havsutsikten, utforska lokala vandringsleder eller bara slappna av i en genuin fiskelägesmiljö, är Bua Hamn platsen för dig. Välkommen till en avkopplande vistelse där havet möter hemtrevnad och äventyr.

Hitta hit

Från motorvägen E6/E20 ta avfart 56, kör mot Bua och hela Buavägen ner till fiskehamnen.

Hamnvägen 2 43264 Bua
0340-661602 (Hamnvärdar)
info@batfjordenshamn.se

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Restaurang
Dricksvatten
Tillgång till Wifi
Badmöjligheter
Latrintömning.

Information

Pris från: 250 SEK
Antal ställplatser: 39 st
Antal med elektricitet: 39 st
Säsong: Året om