Allround-husvagnen Tandero kommer att vara bland nyheterna när LMC presenterar sin nya husvagn för 2022. Detta är en samling husvagnar med modern japansk design.

LMC Tandero 2022

Tandero är en ny serie husvagnar från LMC som kombinerar skandinavisk funktionalitet med rustik japansk minimalism. Det är nu redo att ta över Europas gator och campingplatser. Den presenteras som en pålitlig och utmärkt allround-husvagnsserie med modern exteriördesign. Husvagnen är 7,57 meter lång, 2,32 meter bred och väger 1 265 kilo.

LMC Tandero kommer i två genomtänkta planlösningar

Husvagnen har två genomtänkta planlösningar som heter Tandero 500 E och Tandero 510 E. Båda har enkelsängar, vilket gör dem särskilt lämpliga för par. Du kan också välja ett popup-tak för att få två extrabäddar, så husbilen har två till fyra bäddar. – Även om nya Tandero till en början bara har två planlösningar och främst riktar sig till par, kan vi garantera att det blir fler, så dess tidlösa moderna design kommer även andra målgrupper till del. Vem vill inte ha med sig lite hemifrån när man reser. Tandero är för dig som letar efter en prismedveten modell med mycket charm och utrustning. Bode Diller, LMC Brand Manager, säger att det är rätt val för dig, oavsett om det är en kort eller lång resa.

LMC Tandero inredning med skandinaviska och japanska inslag

Husvagnarna Tandero 500 E och Tandero 510 E är en kompakt kombination med en fängslande livsstil och en känsla av att vara hemma, även när du är på språng. Båda planlösningarna har moderna och ljusa interiörer designade av ”Japandi”, med skandinaviska och japanska inslag. Möbelstrukturen är handtagslös, kompletterad med cirkulära element, vilket skapar en harmonisk helhetsbild. Tack vare den indirekta belysningen får husvagnen en mysig atmosfär. Husvagnens luckor är gjorda av naturfibrer och alla enfärgade ytor är fingeravtryckssäkra vilket också bidrar till komforten och känslan. De har flera smarta förvaringslösningar. Skillnaden mellan planlösningarna är inredningen av sängen. Sängen på Tandero 500 E är placerad framtill, medan sängen på Tandero 510 E är integrerad på baksidan.

LMC Tandero inredning med skandinaviska och japanska inslag
LMC Tandero inredning med trendig köksdel
LMC Tandero dubbel bäddar
LMC Tandero toalett