En Harmonisk Design med Moderna Material

Isabella Commodore Coast representerar en perfekt kombination av klassisk design och moderna material. Med ett djup på tre meter och möjligheten att välja mellan tre olika stativtyper, erbjuder denna modell stora fördelar för både säsongscampare och resenärer som vill ha gott om plats i förtältet. Dess flexibilitet och rymlighet gör det enkelt att anpassa sig efter olika campingbehov.

Panoramafönster för Enastående Ljusinsläpp

En av de mest framstående egenskaperna hos Commodore Coast är dess stora panelindelade panoramafönster. Dessa fönster skapar ett behagligt vardagsrum med ett unikt ljusinfall, vilket ger en ljus och öppen känsla i förtältet. Denna design gör det enkelt att hålla ett bra inomhusklimat, tack vare myggnätsfönster med folieklaff i båda gavlarna och en inbyggd toppventilation i mitten av fronten.

Inspirerad av Nordisk Natur

Commodore Coast är en del av stilkonceptet Coast, som kännetecknas av dämpade färger och tydliga referenser till den nordiska naturen. Denna estetiska riktning skapar en lugn och harmonisk atmosfär, perfekt för att njuta av naturen med stil och komfort.

Komplett Standardutrustning

Vid köp av Isabella Commodore Coast ingår en rad tillbehör som standard. Gardinsatsen Collage Sand (Dawn) och Cube Creme (Coast) ger en stilfull inredning. Dessutom ingår verandastång, understycke, hjulhuskappa, FixOn, Typhoon stormlinor, tältsäck, stativ- och pinnpåse samt en pinnupptagare. Dessa tillbehör säkerställer att du har allt du behöver för en bekväm och problemfri campingupplevelse.

Isabella Commodore Coast erbjuder en unik blandning av estetik, funktionalitet och bekvämlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för den moderna camparen.

Lämna ett svar