Det klassiska A-måttstältet, ofta kallat sommar tält, har cementerat sin plats som en oumbärlig följeslagare för husvagnsägare. Som en av de ledande försäljarna är vi stolta över att kunna erbjuda dig en imponerande rad modeller från välkända varumärken som Eurotents, Ventura förtält, Isabella och Svenska Tält. Med låg vikt och tillgängliga i en mångfald av utföranden, har dessa A-mått förtält verkligen något att erbjuda varje stil och budget.

Välj Rätt A-Mått Förtält: Din Guide till Perfekt Passform

Innan du börjar din jakt på det perfekta förtältet, är det centralt att du är bekant med A-måttet på din husvagn. Vi råder dig att fastställa ditt A-mått tidigt i processen för att underlätta valet av det mest lämpliga tältet.

Vad Betyder ”A-Mått” när det gäller Tält?

Många har stött på termerna ”A-måttstält” eller ”sommartält”, men vad betyder de egentligen? Här följer en förklaring som gör det enklare att navigera i detta ämne.

A-måttet refererar till avståndet från marken, upp genom hela förtältskenan och ner till marken igen, cirka 30 centimeter från sidan av husvagnen. Det enklaste sättet att mäta detta är med hjälp av ett snöre som sträcker sig från marken genom tältskenan.

Hur Man Bestämmer A-Måttet för Din Husvagn: En Steg-för-Steg Guide

För en detaljerad vägledning om hur du bestämmer rätt A-mått för din husvagn, rekommenderar vi Isabellas onlineguide. Genom att ange ditt husvagnsmärke och årsmodell på deras hemsida, kan du enkelt få fram det exakta A-måttet för din husvagn.

Vad kan du Förvänta dig att Betala för ett A-Måttstält?

A-måttstält är tillgängliga i en mängd olika material, storlekar och design, vilket återspeglas i deras prisspann. I vårt sortiment startar priserna vid cirka 13 000 kr, och kan gå upp till över 50 000 kr. Oavsett om du letar efter ett enklare resetält eller ett mer robust alternativ för säsongscampingen, finns det ett förtält för alla behov och budgetar.

Har Du Fler Frågor Om A-Mått Förtält?

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare vägledning om A-mått förtält, tveka inte att kontakta oss. Vårt team är här för att hjälpa dig att välja de modeller som passar din husvagn bäst. Vi ser fram emot att assistera dig i ditt sökande!