Allt under ett tak: Gekås Ullared, känt för sitt prisvärda shoppingutbud och bekväma boendemöjligheter, breddar nu sitt serviceutbud. Förutom att handla och övernatta kan besökare nu även tvätta sina husbilar på plats.

Nya tvättanläggningen: Från mars 2023 står en ny tvättanläggning redo för besökare vid campingen intill Gekås, placerad strategiskt längs väg 154. Anläggningen är utrustad med en automattvätt samt fyra separata tvätthallar. Särskilt noterbart är att två av dessa hallar är designade speciellt för husbilar, med måtten 3,75 meter i höjd och nio meter i längd.

Vad erbjuds? Besökare kan vänta sig en fullutrustad service med allt från dammsugare, högtryckstvättar till specialborstar för bilvård och vaxning.

Så fungerar det: Kostnaden för tvätten anpassas efter hur smutsigt fordonet är. Systemet bygger på självservice där kunden initierar tvättprocessen genom att skanna en QR-kod. Även om konceptet är utformat för att vara enkelt och smidigt finns det stöd vid behov. Campingens personal kan assistera, och om de inte finns tillgängliga på plats finns ett journummer att ringa vid eventuella problem.

Samarbete bakom anläggningen: Den nya tvättanläggningen är resultatet av ett samarbete mellan biltvättsexperterna Malte Fuel & Wash i Halmstad och Gekås Ullared.