Är du på jakt efter det där lilla extra som kan ta din campingupplevelse till nästa nivå? T@B 320 rs och T@B 320 Offroad presenterar stolt ett skräddarsytt tälttillbehör som är designat för att förena både praktiska funktioner och estetisk tilltalande egenskaper. Denna produkt erbjuder en unik kombination av premiummaterial och innovativa detaljer, vilket garanterar en oöverträffad komfort och hållbarhet.

Material och Konstruktion av Högsta Kvalitet

Hjärtat i T@B 320 rs och T@B 320 Offroad tälttillbehöret är dess omsorgsfulla utformning och användning av högkvalitativa material:

  • Fronten tillverkad av hållbart acryl, som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionellt robust, skapar en välkomnande ingång till ditt utomhusboende.
  • Gavlar och tak är beklädda med ett lager polyester, vilket erbjuder ett ytterligare lager av skydd mot både väder och vind, säkerställande att du kan njuta av din vistelse oberoende av väderlek.
  • Sockeln, robust och enkel att rengöra med sin PVC-beklädda yta, står emot naturens element och underlättar underhåll.

Detaljer och Funktioner För En Förbättrad Upplevelse

Det är de små detaljerna som verkligen gör T@B 320 rs och T@B 320 Offroad tälttillbehöret till en spelväxlare för campingentusiaster:

  • Anpassningsbar front gör det möjligt för dig att anpassa din ingång, med en frontpanel som är både nedfällbar och avtagbar för enkel montering och demontering.
  • Myggnätsfönster på den övre gaveln tillåter dig att njuta av frisk luft utan att behöva oroa dig för oönskade gäster, tack vare det blixtlåsförstärkta folieskyddet.
  • Tillbehören som inkluderas, såsom standardgardiner, ett specialdesignat understycke och en hjulhuskappa, ger din campingplats en polerad och fulländad look.
  • Stativet kombinerar lättviktsaluminium med robust IXL™ för garanterad stabilitet och långvarig hållbarhet.
  • Justerbara överliggare och skruvfria Fixon 2-beslag understryker en användarvänlig installation och säker fastsättning, vilket gör uppsättning och nedtagning smidig och problemfri.

Tekniska Specifikationer För Din Planering

För att ge dig en klar uppfattning om vad du kan förvänta dig, inkluderar de tekniska specifikationerna för T@B 320 rs och T@B 320 Offroad tälttillbehöret följande:

  • Markmått erbjuder en generös yta på 180 x 370 cm, vilket ger gott om utrymme för att njuta utomhus.
  • Vikten på endast 18 kg gör detta tält både portabelt och enkelt att hantera, vilket förenklar transport och uppsättning.

T@B 320 rs och T@B 320 Offroad tälttillbehör är din ultimata partner för att uppgradera din campingupplevelse. Med dess harmoniska blandning av kvalitet och komfort erbjuder det den perfekta tillflyktsorten i det fria. Upplev nästa nivå av camping med detta skräddarsydda tälttillbehör, och gör din nästa utflykt till en oförglömlig äventyr.