Passa på att shoppa, bo och umgås med familjen under sportlovsveckorna. Vi erbjuder boende i Kompaktstugor och Radstugor för endast 895 kr/natt. När det är dags för hemfärd fixar vi städningen så ni kan ägna er åt roligare saker tillsammans.

Vi hälsar alla sportlovsfirande familjer extra välkomna till Gekåsbyn där vi under sportlovsveckorna anordnar lite extra aktiviteter för alla barn. I varuhuset har våren börjat och hyllorna är fyllda med allt ni kan behöva inför den varmare årstiden.

På kvällen kan ni mätta magarna i vår Bistro mitt i Gekåsbyn där ni hittar både pizza, hamburgare och andra smaskiga rätter som passar för både stora och små.

För er som vill unna er något extra så kan ni dessutom boka på ett familjebad i vedeldad tunna i vår populära Bad & Bastu anläggning. Under sportlovsveckorna badar ni för endast 495 kr torsdag till söndag. Du bokar din badtunna online i samband med din boendebokning.

Vårt sportlovs erbjudande inkluderar slut städ, allt ni behöver göra innan ni checkar ut är att diska, ställa in porslinet och slänga soporna.

Villkor Sportlovserbjudande

Gäller boende i Radstugor och Kompaktstugor för upp till 5 personer och inkluderar övernattning och slut städning.
Period: ankomst 14 februari – 6 mars 2022
Bokning: Bokningsbart fram till dagen före ankomst. Kan bokas fram till kl. 17 på ankomstdagen i mån av plats.
Bokas på gekas.se/boka eller via telefon 0346-37501 (vardagar 08-17).
Pris: 895 kr / natt (Ordinarie pris: 1195 kr). Barn upp till 2 år sover utan kostnad i förälders säng.

Lämna ett svar