Välkommen in i världen av SIA Glass, där passionen för svenskt hantverk och kärleken till glass sammanflätas för att skapa oöverträffade smakupplevelser. Hos SIA Glass är vi stolta över att vara en unik spelare på den svenska glassmarknaden, med en helhetsproduktion av våra delikata glassar på hemmaplan. Detta ger oss inte bara en stolthet i vårt arbete men säkerställer även att varje produkt som lämnar vårt glasseri håller högsta möjliga kvalitet.

Ett Åtagande för Svensk Kvalitet


I en era där global produktion är normen, väljer vi på SIA Glass att gå vår egen väg. Genom att behålla hela vår tillverkningsprocess inom Sveriges gränser kan vi garantera en produkt som inte bara smakar fantastiskt utan också stöder lokala bönder och håller vår miljö i åtanke. Vår dedikation till svenskt ursprung går så långt att vi stolt kan erbjuda Från Sverige-märkta glassar, ett svar på det växande intresset från svenskar som värdesätter lokalt producerade livsmedel.

Utmärkt som Sveriges Godaste Glass


Det fyller oss med stor stolthet att kunna bära titeln som tillverkare av Sveriges godaste glass, en ära som vi inte tar lätt på. För oss sträcker sig definitionen av ’god’ bortom smak; det omfattar hela upplevelsen från de glada korna på vår Berte Gård till det hållbara sättet vi närmar oss vår produktion. Vi är fast beslutna att fortsätta leva upp till och överträffa dessa förväntningar, varje dag.

Passion för Glass i Varje Skopa


Att arbeta med glass är inte bara ett jobb för oss – det är en livsstil. Vi omfamnar hantverket, råvarorna och de oändliga möjligheterna som smaker erbjuder. Vår ambition är att alltid inkludera alla i njutningen av vår glass, vilket återspeglas i vårt breda sortiment av produkter, inklusive alternativ för dem som föredrar laktosfritt, utan tillsatt socker, eller veganska val.

Upptäck SIA Glass Finaste Serien


Vår Finaste serie är en hyllning till det allra bästa inom svensk glasskonst:

Finaste Mandel: En dröm för alla som älskar kombinationen av krämig vanilj och krispig mandel, omsluten av mjölkchoklad.
Finaste Sommarbär: En explosion av somriga smaker med jordgubbsglass och svartvinbärjordgubbsås, doppad i vit choklad.
Finaste Pistage: För den som söker en rik pistagesmak med en krämig konsistens och den distinkta crunchen från rostad pistagemandel.
Finaste Chokladkaka: En chokladälskares dröm, med djup chokladglass och bitar av krispig kaka, perfekt omsluten av mjölkchoklad.
Hos SIA Glass firar vi den svenska glasskonsten och bjuder in dig att dela den passionen med oss. Utforska vårt sortiment och låt varje skopa föra dig närmare hjärtat av svensk kvalitet och innovation inom glassframställning. Välkommen till SIA Glass – där varje smak är en berättelse värd att dela.