Från 1 april ansvarar tillbehörs grossisten Kama Fritid för all försäljning av Isabella Camp-let husvagnar i hela Norden. – Vi tror starkt på Camp-let, säger vd Jonas Tidqvist. Den klassiska danska tältvagnen Camp-let går tillbaka till 1969, då de första tältvagnarna lämnade fabriken. Med åren har husvagnen nästan uppnått kultstatus och blivit mycket populär, tack vare sin kombination av husvagnens komfort och tältets frihet.

Camp-let har funnits i ett flertal klassiska modeller som t ex Savanne, Royal, Concorde, Lux, Apollo, 2GO, Premium och Classic. Idag finns Camp-let i två utföranden; Passion och North.

Den danska förtälts tillverkaren köptes upp av Isabella Group 2017 och har sedan dess bytt namn till Isabella Camp-let. Från den 1 april 2022 kommer den svenska accessoarjätten Kama Fritid att ansvara för varumärkets nordiska verksamhet. – Jonas Tidqvist, vd för Kama Fritid, sa att vi kommer att sälja via våra befintliga återförsäljare, men kommer också att öka antalet för att bättre täcka de olika länderna. Trots sin kompakta storlek erbjuder Camp-let rymliga sov kapslar, lounger och bagageutrymme. Den kan även utökas med annex, takfönster och kök. Namnet Camp-let består av två danska ord: ”camp”, som betyder camping, och ”låt”, som betyder att koppla av. Det är en träffande beskrivning, då husvagnen är både lätt att resa och lätt att montera. Camp-let är också lätt att dra bakom bilen. Sa Jonas på VD på Kama fritid

 

Bekväma sovplatser i Camp-let
Camp-let modellen Passion med extra utrustning.
Isabella Camp-let