När vi går in i 2024 presenterar det ikoniska tyska varumärket Hobby, känt för sina husvagnar, en rad spännande uppdateringar. Dessa inkluderar en slående exteriör ansiktslyftning, nya interiörfunktioner och introduktionen av Nordic Edition, skräddarsydd för året-runt-camping. Som Europas största husvagnstillverkare har Hobby byggt sitt rykte på att leverera kostnadseffektiva modeller med pålitliga lösningar. Under de senaste åren har varumärket utvecklat sin design och utökat sitt sortiment med trendiga och moderna modeller. Maxia-serien och Excellent Edition sticker ut med sin innovativa design. I år har stor vikt lagts på att förfina exteriören med ny dekor, omdesignad bakdel och uppdaterade fönster.

Nytt Bakparti

Den mest framträdande förändringen i Hobbys husvagnar 2024 är den omarbetade bakdelen, som nu har nya baklyktor som ger husvagnen ett modernt och kraftfullt intryck. Sidodekoren har uppdaterats med en ljusare grå rand längst ner, en liten detalj som ger ett stort lyft för helhetsintrycket. Dessutom har alla modeller nu svagt tonade dubbla glasrutor, som är mer motståndskraftiga mot spänningar och deformationer, särskilt vid extrema temperaturer. Dessa fönster är sömlöst integrerade i karossen och ger, som en extra fördel, bättre ljudisolering. En annan nyhet är belysningen i barnkammarmodellerna, som fungerar både som läs- och nattbelysning och inkluderar USB-anslutningar.

De nya fönsterna ger bättre isolering.

Fönsterna är integrerade i karossen.

Nytt modernt bakparti med snygga lampor.

Nordic Edition

Prestige-serien, Hobbys näst mest lyxiga serie, har fått en helt ny interiör med uppdaterad klädsel och trädekor. Den mörka ekdekoren kontrasterar vackert med vita högglansdetaljer och skapar en lyxig känsla. För att understryka modellernas årstidsanvändbarhet har Hobby lanserat Hobby 660 WQM i en ny Nordic Edition-version. Denna fullt utrustade modell har Alde-värmesystem, vattenburen golvvärme och en isolerad och uppvärmd gråvattentank.

I början av 2024 lanserade Hobby också den multiflexibla Maxia 595 KML, ett innovativt koncept som låter användarna konfigurera bakdelen på minst nio olika sätt. Alternativen inkluderar våningssängar, lekrum eller förvaringsutrymmen för cyklar och öllådor – möjligheterna är många. Det fristående varumärket Beachy, byggt och marknadsfört av Hobby, fortsätter under modellåret 2024 med samma planlösningar som tidigare.

Nordic Edition med Alde-panna, vattenburen golvvärme och uppvärmd gråvattentank.

Förbättrade Exteriör Funktioner

Hobbys fokus på exteriöra förbättringar för 2024 ger en uppfriskande förändring för deras husvagnar. De nya baklyktorna är inte bara estetiskt tilltalande utan förbättrar också synligheten och säkerheten. Den uppdaterade sidodekoren, med sin eleganta grå rand, tillför en touch av elegans till husvagnarna och gör dem mer iögonfallande på vägen. Integrationen av nya, tonade fönster säkerställer inte bara ett modernt utseende utan också praktiska fördelar, inklusive bättre värmebeständighet och ljudisolering. Dessa fönster är designade för att motstå olika miljömässiga påfrestningar, vilket ger hållbarhet och komfort för användarna.

Innovativa Interiördesigner

Inuti de nya Hobby-husvagnarna är förändringarna lika imponerande. Prestige-serien har nu en sofistikerad blandning av mörk ek och vita högglansdetaljer, vilket skapar en lyxig atmosfär. Den uppdaterade klädseln och trädekoren bidrar till en förfinad och bekväm boendemiljö, vilket gör den idealisk för långvarig användning. Tillägget av moderna belysningslösningar i barnkammarmodellerna, utrustade med USB-portar, tillgodoser behoven hos teknikmedvetna unga campare och säkerställer att de har en trevlig och funktionell miljö.

Maxia-serien

Maxia-serien fortsätter att vara en höjdpunkt i Hobbys sortiment, med 2024-modellerna som erbjuder ännu mer flexibilitet och anpassningsmöjligheter. Maxia 595 KML sticker särskilt ut med sin innovativa design som låter användarna konfigurera bakdelen på olika sätt. Denna modell är perfekt för familjer och äventyrsälskare som behöver mångsidiga och anpassningsbara boendemiljöer. Oavsett om du behöver våningssängar, ett lekområde eller extra förvaring, levererar Maxia-serien stil och praktisk funktion.

Året-runt-camping med Nordic Edition

För de som gillar att campa året runt erbjuder Nordic Edition den perfekta lösningen. Hobby 660 WQM i denna utgåva är designad för att tåla hårda väderförhållanden, tack vare sitt omfattande värmesystem och isolerade komponenter. Alde-värmesystemet säkerställer en varm och mysig interiör, medan den vattenburna golvvärmen och den uppvärmda gråvattentanken förhindrar att de fryser vid kalla temperaturer. Denna modell är idealisk för vintercamping och ger komfort och tillförlitlighet oavsett årstid.

Beachy Märkets Fortsättning

Varumärket Beachy, känt för sina unika och praktiska designer, fortsätter in i 2024 med samma populära planlösningar. Byggda och marknadsförda av Hobby, är Beachy-husvagnar designade för att erbjuda en avslappnad och bekymmersfri campingupplevelse. Med sina innovativa layouter och användarvänliga funktioner tilltalar Beachy-modeller ett brett spektrum av campingentusiaster, från familjer till ensamresenärer.

Hobby 2024: Att Omfamna Innovation och Tradition

När Hobby går in i 2024 förblir varumärket engagerat i sin tradition att leverera högkvalitativa, pålitliga husvagnar samtidigt som de omfamnar innovation och modern design. De nya exteriör- och interiörfunktionerna i hela sortimentet återspeglar denna balans och säkerställer att Hobbys husvagnar fortsätter att möta campares föränderliga behov. Med introduktionen av Nordic Edition och den mångsidiga Maxia-serien visar Hobby sitt engagemang för att erbjuda modeller som tillgodoser olika livsstilar och preferenser.

Campingens Framtid med Hobby

Hobbys 2024-sortiment är ett bevis på varumärkets kontinuerliga utveckling och engagemang för excellens. De nya designelementen och praktiska funktionerna förbättrar hela campingupplevelsen, vilket gör Hobbys husvagnar till ett toppval för entusiaster över hela Europa. Oavsett om du letar efter en stilren och modern husvagn för sommarresor eller en robust och isolerad modell för vinteräventyr, erbjuder Hobbys 2024-modeller något för alla.

Prestige har fått helt ny interiör med ny klädsel och trädekor.

Maxia 595 KML är multifunktionell med nio olika sätt att inreda bakdelen.

Vanliga frågor

Vilka är de viktigaste funktionerna i de nya Hobby-husvagnarna 2024? De nya Hobby-husvagnarna 2024 har en omarbetad bakdel med nya baklyktor, uppdaterad sidodekor, tonade dubbla glasfönster och moderna interiördesigner med lyxiga ytor.

Vad är Nordic Edition? Nordic Edition är en specialversion av Hobby-husvagnar som är designad för året-runt-camping, med avancerade värmesystem, isolerade komponenter och förbättrad hållbarhet för hårda väderförhållanden.

Vad gör Maxia 595 KML-modellen unik? Maxia 595 KML-modellen erbjuder en multiflexibel design som låter användarna konfigurera bakdelen på olika sätt, såsom våningssängar, lekområden eller förvaringsutrymmen, för att tillgodose olika behov och preferenser.

Hur fungerar Alde-värmesystemet i Nordic Edition? Alde-värmesystemet i Nordic Edition ger vattenburen golvvärme och en omfattande värmelösning som säkerställer en varm och bekväm interiör, även vid kalla temperaturer.

Vilka är fördelarna med de nya tonade fönstren i 2024-modellerna? De nya tonade fönstren ger bättre värmebeständighet, ljudisolering och hållbarhet mot miljömässiga påfrestningar, vilket ökar komforten och funktionaliteten i husvagnarna.

Är Beachy-märket fortfarande tillgängligt 2024? Ja, Beachy-märket fortsätter in i 2024 med samma populära planlösningar och erbjuder praktiska och innovativa designer för en avslappnad campingupplevelse.

Slutsats

Hobbys husvagnssortiment för 2024 visar varumärkets engagemang för innovation, kvalitet och användartillfredsställelse. Med nya exteriördesigner, förbättrade interiörfunktioner och introduktionen av Nordic Edition fortsätter Hobby att leda vägen inom husvagnsindustrin. Oavsett om du är en erfaren campare eller ny på campinglivet erbjuder Hobbys 2024-modeller något för alla, och säkerställer en bekväm och trevlig campingupplevelse året runt.