Din destination för naturnära upplevelser

Välkommen till Stättareds 4H-gård, en idyllisk plats där dörrarna står öppna varje dag, året runt. Oavsett när du beslutar dig för att komma, välkomnar vi dig att njuta av den vackra naturen och möta våra djur. Oavsett om gården är bemannad eller ej, kan du alltid finna glädje i våra omgivningar. För att hitta djuren, ta en titt på den stora kartan vid ladugårdens vägg som visar varje djurs hemvist.

Aktiviteter och erbjudanden för alla åldrar

På Stättareds 4H-gård finns det något för alla. Vi anordnar kurser för ungdomar, erbjuder vandrarhemsboende, ställplatser för husbilar, kanotuthyrning och roliga barnkalas. För att göra skolloven ännu mer minnesvärda, organiserar vi särskilda aktiviteter som häst & vagn-turer och ponnyridning.

Besök med din fyrbenta vän

Din hund är också hjärtligt välkommen till gården, med förbehållet att den hålls kopplad under besöket för allas trivsel.

Var hänsynsfull

Observera att ladugården ibland kan vara stängd för att ge våra djur den lugn och ro de behöver och för att förebygga trängsel. Vi ber om din förståelse och hänsyn till detta.

På Stättareds 4H-gård väntar en uppsjö av naturupplevelser och glädje för både stora och små. Vi ser fram emot ditt besök!