Ditt förstahandsval, Mr Fritid, Sveriges ledande nätbutik för förtält och tillbehör, har nyligen lanserat ett oslagbart erbjudande: få ytterligare 3% rabatt på våra redan förmånliga priser!

Utnyttja Rabattkoden för Ännu Lägre Priser

Hos oss får du inte bara kvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser, men vi levererar dessutom direkt till din adress utan extra kostnad. För att sätta guldkant på din shoppingupplevelse introducerar vi nu rabattkoden: HÖSTGLAD. Ange koden vid utcheckning för att dra nytta av erbjudandet.

Varför Satsa på Mr Fritid? Utbud och Kunskap

Vi är stolta över att vara specialister på förtält. Vårt sortiment täcker ett brett spektrum av premiummärken och tillbehör.

Kundengagemang

Vi värdesätter ditt förtroende. Därför har vi dedikerat support via telefon, livechatt och e-post för att stödja dig i varje steg av ditt köp.

Betalning och Frakt

Njut av enkel och trygg betalning genom Klarna. Dessutom, när du beställer ett förtält, bjuder vi på frakten.

Dina Fördelar med Mr Fritid

  • Gratis leverans av förtält
  • Betalningsalternativ via Klarna
  • Snabba leveranstider
  • Förstklassig kundservice
  • En mängd nöjda kunder

Slutord: Få Mer för Mindre med Mr Fritid

Genom våra effektiva inköpsstrategier kan vi presentera förtält till överkomliga priser. Med tillägg av rabattkoden HÖSTGLAD blir besparingen ännu större. Låt oss tjäna dig med kvalitet och engagemang genom hela din köpresa. Varmt välkommen till större besparingar med Mr Fritid!